Našim klientom aktívne pomáhame nielen s finančnými službami, ale aj so zabezpečením lepšej zdravotnej starostlivosti. Základom pevného zdravia a dlhého života je prevencie. Vždy je lepšie chorobám predchádzať, ako ich liečiť. A to je aj jeden z dôvodov, prečo sme pristúpili k spolupráci so spoločnosťou DNA ERA.

Objavte informácie ukryté vo svojej DNA
Testy DNA ERA sú tu pre tých, ktorí chcú prevziať zodpovednosť za svoje zdravie a namiesto čakania na možné riziká podniknúť kroky, ktoré smerujú k zdravšiemu a aktívnejšiemu životnému štýlu. Rozhodnutia, ktoré urobíte dnes, vám môžu zajtra zásadným spôsobom ovplyvniť život. Pri prevencii to platí stonásobne. DNA test a poznanie genetických predispozícií vám pomôžu žiť kvalitnejší a zdravší život.

Ako to funguje?
Získať výsledky z analýzy DNA je veľmi jednoduché. Odber vzorky slín si klient urobí po doručení DNA Collection kitu v pohodlí domova a nepotrvá viac ako 10 minút. Odber sa realizuje prostredníctvom vatovej tyčinky, ktorou si klient jednoducho vytrie ústa.

Už jeden test umožní analýzu viac ako 650 000 miest (polymorfizmov) v DNA. Každý mesiac tak môžete zdarma  získať nový report bez nutnosti opakovať odber vzorky DNA.

 

Využite našu limitovanú ponuku s exkluzívnou zľavou

DNA LIFESTYLE test:

41 výsledkov zameraných na výživu, vitamíny a minerály, intolerancie a športové predispozície. Stačí jeden test. Svoje výsledky si môžete kedykoľvek dodatočne rozšíriť o ďalšie predispozície bez nutnosti odoberania vzorky.

Kúpiť za 79 € (Bežná cena 149 €) 

DNA HEALTH test:

56 výsledkov zameraných na zdravie, status prenášača a metabolizmus liečiv. Začnite dnes a rozšírte svoje výsledky kedykoľvek bez nutnosti odoberania vzorky.

Kúpiť za 89 € (bežná cena 169 €) 

DNA COMPLEX test:

100+ predispozícií o vašom zdraví, výžive, vitamínoch a mineráloch, intoleranciách, statuse prenášača, liečivách a športovom profile.

Kúpiť za 199€ (bežná cena 349€)

 

Zľavu nie je možné kombinovať s inými zľavami prebiehajúcimi na dnaera.com a je platná do 30. 9. 2023. V prípade otázok nás, prosím, kontaktujte na info@dnaera.sk alebo telefonicky +421 948 303 521.