Számunkra a legnagyobb érték

az ügyfeleink és üzleti partnereink bizalma

0
éve vagyunk jelen a közvetítési piacon
0
ügyfél számára megteremtett pénzügyi biztonság
0
pénzügyi partnerintézmény

A társaság profilja

A Finanzpartner társaság 2008-ban lépett a szlovák pénzügyi közvetítési piacra. Jelenleg a pénzügyi szolgáltatási ágazat legdinamikusabban fejlődő szereplői közé tartozik. A társaságot a stabilitás, a szolgáltatásnyújtás minősége és az ügyfelek számára egyetlen pontról hozzáférhető, komplex megoldások jellemzik.

Cégünk küldetése és stratégiája

Célunk, hogy a kezdő és a tapasztalt pénzügyi ügynökök számára lehetőséget nyújtsunk arra, hogy felépítsék saját, sikeres vállalkozásról szóló történetüket. Korrekt hozzáállást és a magas fokú jövedelmezőséget kínálunk. Gondoskodunk ügyfeleink és azok családtagjainak élethosszig – a születésétől a békés öregkorig – tartó pénzügyi stabilitásáról.

Támogatjuk a közösségeket

A vállalkozás terén elért sikerekkel együtt megjelenik a felelősség azzal a közösséggel szemben, amelyben tevékenykedünk. Minden szolgáltatásunk alfáját és omegáját az ügyfél és annak családja jelenti. Ha sorsuk kedvezőtlenül alakul, és segítségre van szükségük, ránk mindig számíthatnak.

Rólunk írták

Több mint ötven vezető szlovák és nemzetközi pénzintézettel működünk együtt. Az üzleti és a magánélet területén is nagyra értékeljük a korrekt együttműködést. Büszkék vagyunk, ha szakértelmünk és őszinte, emberi hozzáállásunk üzleti partnereink számára is nyilvánvaló.