A változtatáshoz a legjobb időpont a mai nap

Számíthat támogatásunkra!

A vállalkozás indítását megkönnyítő innovatív platform

Kialakítottunk egy innovatív platformot a pénzügyi közvetítés támogatása és munkatársaink személyes boldogulásának biztosítása érdekében. Mi is tisztában vagyunk vele, mennyire nehéz tud lenni egy vállalkozás beindítása. Ezért a kezdő munkatársaink számára gondoskodunk az erős támogatásról és az összes szükséges képzésről. Ne habozzon, váljon a Finanzpartner család tagjává már ma! Ha érdekli az ajánlatunk, keressen fel bennünket.

Önnel is számolunk

Szülési szabadságon lévő anyák és apák

A modern anyák (de manapság már az apák is) számos különböző tevékenységet képesek beiktatni szülési szabadságukba. Gyakran pont ők azok, akik a családi költségvetést kezelik. A Finanzpartnernél a fiatal szülőkre mint erős, független személyiségekre tekintünk, akik nincsenek elszigetelődve a társadalomtól, és nem rabjai az otthoni kötelezettségeiknek. Sok fiatal nő és férfi pont a szülési szabadságuk alatt válnak különböző szabadidős csoportok tagjaivá, vállalnak feladatokat helyi közösségükben, vesznek részt tanfolyamokon vagy workshopokon. Mi olyan lehetőséget kínálunk, amely hasonló hozzáállás mellett a családi költségvetéshez is hozzájárul. Ha Ön azok közé a szülők közé tartozik, akik új karrierlehetőségekkel szeretnék kiegyensúlyozni családi életüket, forduljon hozzánk.

Profi vagy aktív sportolók

Kevés foglalkozás igényel olyan szigorú fegyelmet, mint amilyet egy profi sportolótól megkövetelnek. Életük a szigorú önfegyelem, a kontroll és a kemény edzések jegyében telik. Mindezen erőfeszítések végül koncentrált teljesítményleadásban és a kitűzött cél elérésében csúcsosodnak ki. Mi a Finanzpartnernél egyértelmű párhuzamot látunk a sport és a pénzügyi területen való vállalkozás között. A mi munkatársaink is alapos és igényes felkészülésen esnek át, hogy képesek legyenek biztosítani az ügyfelek számára a lehető legjobb pénzügyi megoldást. Amennyiben Ön aktív vagy volt sportoló, sok hasonlóság van közöttünk. Szívesen látjuk csapatunkban!

Tanárok/pedagógusok

Nagyra értékeljük a tudást, és tiszteletben tartjuk annak közvetítőit. Számukra ők a tanítók és a tanárok, akik ismeretekkel látják el gyermekeinket az általános iskoláktól kezdve az egyetemekig. Közismert tény, hogy Szlovákiában ez a hivatás társadalmilag, de mindenekelőtt pénzügyileg meglehetősen alulértékelt. Ezért lehetőséget kínálunk minden tanár számára, hogy képzettségüket és oktatási készségeiket kihasználva elindítsák karrierjüket a pénzügyi területen. Országunkban még a felnövekvő nemzedéknek is nagyon hiányosak a pénzügyi ismeretei. A szlovákiai családok 75%-a egyáltalán nem tervezi aktívan pénzügyi jövőjét. A pénzügyi szolgáltatások terén végzett tevékenységeivel Ön is hozzájárulhat a pénzügyi ismeretek gyarapításához, a pénzügyi felelősségvállalás növeléséhez, ezáltal pedig a szlovákiai közélet színvonalának emeléséhez.