Csatlakozzon csapatunkhoz, és nyújtson segítséget az ügyfelek számára személyes pénzügyeik terén

Kínálatunkban többféle együttműködési formát, illetve vállalkozásának jelentős mértékű támogatására vonatkozó lehetőségeket talál

null

Tippadó

Kiegészítő bevételhez juthat, ha jó kapcsolatai és pénzügyi tanácsadásra szoruló ismerősei vannak.
null

Tanácsadó

Igazi pénzügyi és befektetési szakértő. Csatlakozzon hozzánk, a képzésről mi gondoskodunk
null

Partner

Maximális függetlenség, saját vállalkozás. Segítünk az indulásnál.

Karrier ügynökök számára

Legyen kezdő vagy tapasztalt pénzügyi tanácsadó/ügynök, cégünket minden esetben érdekli az Önnel folytatott együttműködés. Az együttműködés formáját és terjedelmét Ön határozza meg saját belátása szerint. Mi pedig széles körű adminisztratív, technikai és pénzügyi támogatást biztosítunk az Ön számára. Így Ön kizárólag vállalkozására összpontosíthat.

Egy lépés a sikerhez

Lehet, hogy Önt is csak egy lépés választja el a sikertől. Mi a Finanzpartnernél azt valljuk, hogy a legfontosabb az önmagunkba vetett hit. A kezdet soha nem könnyű, de ezért vagyunk itt mi, hogy segítsünk az indulásnál. Legyen Ön szülési szabadságon lévő szülő, profi sportoló vagy tanár, cégünk egy teljesen új karrierlehetőséget kínál az Ön számára.

Teljes körű szolgáltatás magyar nyelven

Szlovákiában több mint 400 ezer magyar nemzetiségű polgár él. A pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatos döntések során szeretnénk biztosra tudni, hogy üzleti partnereink tökéletesen értik együttműködésünk előnyeit. Ezért a termék- és üzleti szolgáltatásaink teljes köre elérhető magyar nyelven is.